Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πληρώνω Αντιστέκομαι στην αυθαιρεσία και την βαρβαρότητα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 7 το απόγευμα:
ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα


Δεν πληρώνω τα χαράτσια τους.
Δεν θα είμαι ξανά το θύμα. Δεν επιβεβαιώνω την ανικανότητα τους να πίασουν την φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή και να μειώσουν τις δικές τους σπατάλες. 750.000 € κάνει η ολοκαίνουργια θωρακισμένη BMW του κ.Βενιζέλου,900.000 € το κόστος του γραφείου του!!! 5.000.000 € τα νέα αυτοκινιτάκια των βουλευτών!!! Έλεος πια.Δεν πρέπει κάποτε να αντισταθούμε; Αν δεν πληρώσουμε την δόση του Σεπτέμβρίου η επιβάρυνση είναι 1% δηλαδή 2-3 € στον καθένα μας, δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσουμε το μάθημα; Ναι Επιτέλους ναι. Δεν ξασκύβουμε ποτέ πια το κεφάλι ούτε ξαναλέμε 'Σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω'. Δεν σώζουν αυτοί την χώρα μας, το αντίθετο, την βυθίζουν στο χάος για δικό τους όφελος και των οικονομικών φίλων τους.
Όπως λέει κι ο Γιάννης Κότσιρας στο facebook του αυτοί 'Δεν είναι κυβέρνηση Εθνικής Βλακείας, είναι κυβέρνηση Εθνικής Μειοδοσίας'.

Ας Αντισταθούμε.
Δεξιοί, Αριστεροί, Σοσιαλιστές, Λαϊκοί Φιλελευθεροι, Κεντρώοι, Κουμουνιστές,
Όλοι Μαζί.Έλληνες. Λαός, Έθνος, Πολίτες, Κοινωνία.
Θέλουμε την Χώρα μας Πίσω.
Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.
ΥΓ του blog: Οι λαοί της Ευρώπης έχουν δικαίωμανα αποφασίζουν για τις τύχες τους και το έπραξαν, Ισλανδοί, Πορτογάλοι, Ιρλανδοί, Ισπανοί κ.ά. Οι Έλληνες γιατί όχι; Από που αντλούν οι κυβερνώντες την δημοκρατική νομιμότητα; Πήραν ποτέ ψήφο γι αυτά που κάνουν; Μήπως ισχύει η ψήφος για τα άλλα που έταξαν;Ακούς το βλακώδες επιχείρημα μαζί με τους υποβολείς τους στα ΜΜΕ. 'Οι ίδιοι θα ξαναβγούν' ή 'Δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και θα έχουμε συγκυβέρνηση' ή 'Θα έρθει ο Σαμαράς'. Τότε να καταργηθούν οι εκλογές και να ισχύουν τα γκάλοπ κι οι επαΐοντες των 8μμ. Τι σας νοιάζει στο κάτω, κάτω της γραφής ποιοι ή πώς θα βγουν, εκεί είναι το ζήτημα, στην Πυθία; Το ζήτημα είναι στο δικαίωμα. Έχουμε δικαίωμα ως λαός και ως πολίτες να αποφασίζουμε για τις τύχες μας.Όχι κάθε 4 χρόνια αλλά κάθε φορά που η δυσαρμονία λαού και κυβερνώντων είναι προφανής. Δεν είναι; Όταν μας έχουν υφαρπάξει την ψήφο με ψέματα. Δεν το έχουν κάνει; Όταν οδηγούν την χώρα στα βράχια. Δεν την πάνε με χίλια; Όταν το ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση. Δεν το ζητά; Αυτοί λοιπόν με ποιο δικαίωμα αρνούνται στον λαό να αποφασίσει; Αναγορεύτηκαν σε Σωτήρες; Τους ζήτησε κανείς τέτοιο πράγμα; Οι σωτήρες είναι ή τρελοί ή σφετεριστές της εξουσίας και του δημοκρατικού πολιτεύματος και κατά βάση ΤΥΡΑΝΝΟΙ. Είναι; Κύριοι περισπούδαστοι και μπακαλοδιαβασμένοι εδώ και τώρα η απάντηση, γιατί η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα και ετεροχρονισμένα δεν κερδίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου